Cégismertető

Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. hazánk egyik legjelentősebb premix és takarmánygyártója. Cégünk negyed évszázada olyan termékeket állít elő, amelyek képesek kiemelkedő termelési eredményekhez segíteni az állattenyésztést.

Cégünk fő tevékenysége a takarmány előkeverékek (premixek) és késztakarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt. Az éves takarmány és takarmány ipari termék kibocsájtása meghaladja a 350.000 tonnát, mely az ország takarmány előállításának 13-15%-át jelenti.

Elsődleges célunk, hogy a hobbiállat takarmányozás területén is piacvezető szerephez jussunk. Authentic termékcsaládunk sikeresen elnyerte a Hazai termék díjat, ami azt jelenti, hogy 100 %-ban magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítjuk elő macska- és kutyaeledeleinket.

Elsődleges célunk, hogy mind a hazai mind a nemzetközi takarmánypiacon sikeres nagyvállalkozásként működve egészséges élelmiszereket gazdaságosan állítsunk elő. Fontos feladatnak tarja cégünk, hogy a biztonságos, nyomon követhető termelés mindig megvalósuljon. A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. megfelel az európai uniós normáknak, valamint minden olyan követelménynek, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszer előállítást, felhasználást. A takarmány – gyártási, – környezeti folyamatok auditáltak (ISO 9001, ISO 14001, GMO HACCP, stb.) és ezeket folyamatosan frissítik, korszerűsítik, megújítják. Céljaink közt szerepel, hogy partnereinknek, ne csupán csak beszállítója, hanem hosszú távú bizalmas szolgáltatója legyünk. A magyar takarmánypiacnak meghatározott szereplője vagyunk az általunk gyártott több, mint 1000 termékünkkel.

A Bonafarm Csoport hazánkban egyedülálló módon rendelkezik a K+F munka keretében a takarmányok kipróbálását biztosító teleppel, valamint a nagyüzemi termelésben lévő telepeken is tesztelhető a fejlesztési tevékenységek gyakorlati működése.

Takarmányozási, tartási, tenyésztési és állategészségügyi tanácsokkal támogatjuk partnereink munkáját. Tanácsaink piaci értéket közvetítenek.

A hagyományos és sikeres szakmai rendezvényeink, partnertalálkozóink, állatfajokhoz kötődő Roadshow-ink, kiadványaink a szakmai együttműködést és a közös gondolkodást tovább erősítik. A Bonafarm-Bábolna Takarmány a legjelentősebb mezőgazdasági kiállítások rendszeres szereplője.

Sikereink a közelmúltból

Magyar Brands Díj 2017.
“Kiváló Üzleti Márka”

 Magyar Állattenyésztésért Termékdíj 2017.
“GMO-mentes szavasmarha takarmányozási program és termékek”   I. helyezés

Magyar Brands Díj 2016.
“Kiváló Üzleti Márka”

Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2016.
“SOYZIN full fat szója alapú bendővédett fehérje- és zsírforással”   I. helyezés
“Platinum brojler és pulyka takarmánysorok”   III. helyezés

Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2015.
“Platinum Prestarter – Mindenek előtt”   I. helyezés

Hírlevél
""
1
Névteljes név
Previous
Next