A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj 2017

A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj 2017

„A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj 2017″ I. díj

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásár „A MagyarMagyar Állattenyésztésért Termékdíj Állattenyésztésért Termékdíj 2017″ elnevezésű pályázatán a „GMO-mentes szarvasmarha takarmányozási program és termékek” című szakmai anyagért I. díjat kapott.

A díjátadásra 2017. április 19-én került sor Hódmezővásárhelyen. Összesen 36 pályázat érkezett a növénytermesztési és állattenyésztési termékdíjakra, ebből 19 cég 25 pályázata versengett az állattenyésztési díjakért.

Az értékelés legfontosabb szempontjai: magyar tulajdoni háttér, hazai fejlesztés, gyártás, szervizelés, a termék piacra kerülésének ideje, a termék vagy fejlesztés aktualitása, újszerűsége, innovatív jellege, tudományosan alátámasztott előnye és a referenciák száma, a piaci részesedés, valamint a pályázati anyag színvonala.

Cégünk három pályázatot adott be. A NIR hálózatra alapozott precíziós takarmány-előállítási rendszert, valamint a genetikaspecifikus sertéstakarmányokat Oklevéllel, a GMO-mentes témát első díjjal ismerte el a zsűri. Az első hely megszerzésével a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. kiemelkedő teljesítményt nyújtott a takarmányágazati pályázók között.