Víziszárnyas

Víziszárnyas

Víziszárnyas

Takarmányozási programunk

A viziszárnyas takarmányainak összeállításánál figyelembe kell venni a különböző fajok eltérő anatómia sajátosságait, annak érdekében, hogy a libáink és kacsáink az elvárt magas színvonalú teljesítményt valósítsák meg. A takarmányok összetételét és táplálóanyag tartalmát a nemzetközi és hazai szakirodalom ajánlásait követve és a termelésben szerzett gyakorlati tapasztalatok alapján határoztuk meg.
Lúd és kacsa takarmányaink az ország legnagyobb integrációiban és kisüzemi körülmények között is hosszú idő óta bizonyítják, hogy a megfelelő súly elérése mellett alacsony fajlagos takarmányfelhasználással, vagyis igen jó eredményekkel tudjuk megvalósítani a viziszárnyasok felnevelését és hízlalását.

  • KBP-185 Víziszárnyas indító-nevelő komplett premix
  • KBP-186 Víziszárnyas befejező komplett premix
  • KBP-187 Víziszárnyas tojó komplett premix

A Takarmányozási Programunk termékspecifikációin feltüntetett értékek tájékoztató jellegűek, a folyamatos termékfejlesztések miatt változhatnak. A garantált beltartalmi értékeket a zsákcímke vagy a kiszállítási mintát kísérő dokumentum tartalmazza.

 

Takarmányozási Programunk itt elérhető.

Notice: Undefined variable: powered_by in /data/babolnatakarmany.hu/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1266
Hírlevél
""
1
Névteljes név
Previous
Next