Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. elkötelezett a vevői és érdekelt felei igényeinek legmagasabb szintű kielégítése mellett. Ennek érdekében biztosítjuk takarmányaink előállításához szükséges korszerű technológiát és innovációt, hogy előállított takarmányaink mindig biztonságos minőségben kerüljenek vevőinkhez.

Tevékenységeinket a hazai és nemzetközi jogszabályi előírásoknak megfelelően végezzük, amelyet alapvető követelménynek tekintünk. Hitvallásunkban a hagyományok tiszteletét, a társadalmi felelősségvállalást, valamint a környezet állapotának megőrzését egyaránt fontosnak tartjuk. Céljaink eléréséhez minden munkatársat bevonunk folyamatainkba, ehhez rendszeres, tervszerű képzésekkel biztosítjuk számukra a naprakész tudást.

Kiemelten kezeljük beszállítóink gondos kiválasztását, alapanyagaink kockázatelemzésen alapuló tervszerű vizsgálatát. Higiéniai követelmények betartását, azonosítási-, nyomonkövetési rendszerünket folyamatosan teszteljük. A HACCP előírások, mint rendszereink sarokköve kiemelt figyelmet kap, gyártási folyamatainkat szigorú kontroll alatt tartjuk. Kizárólag bevizsgálást és megfelelő minősítést követően kerülnek termékeink kiszállításra.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. vezetése elkötelezi magát minőségirányítási, élelmiszer- és takarmánybiztonsági és környezetirányítási rendszerek kialakítása és fenntartása mellett és az ezekben foglaltakat személyes példamutatásával, a munkatársak teljes körű bevonásával valósítja meg. Rendszereink a következő szabványoknak és követelményrendszereknek megfelelően lettek kialakítva, nemzetközileg elismert szervezetekkel tanúsíttatva és rendszeresen felülvizsgálva:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • GMP+ B1 és B4
  • GLOBAL G.A.P.
  • GMO mentes előállítás
  • Ökológiai gazdálkodásból származó termékek előállítása, forgalmazása