Cégismertető

Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. – a Bonafarm Mezőgazdaság tagvállalataként – hazánk egyik legjelentősebb premix és takarmánygyártója, évtizedek óta olyan termékeket állítunk elő, amelyek képesek kiemelkedő termelési eredményekhez segíteni az állattenyésztést.

Cégünk fő tevékenysége a takarmány előkeverékek (premixek) és késztakarmányok gyártása valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére, valamint ezek forgalmazása bel- és külföldön egyaránt. Az éves takarmány és takarmány ipari termék kibocsájtása meghaladja a 400.000 tonnát, mely az ország takarmány előállításának 16%-át jelenti.

Elsődleges célunk, hogy a hobbiállat takarmányozás területén is piacvezető szerephez jussunk. Authentic termékcsaládunk sikeresen elnyerte a Hazai termék díjat, ami azt jelenti, hogy 100 %-ban magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítjuk elő macska- és kutyaeledeleinket.

Fő feladatnak tekintjük, hogy mind a hazai mind a nemzetközi takarmánypiacon sikeres nagyvállalkozásként működve egészséges élelmiszereket gazdaságosan állítsunk elő. Fontosnak tartjuk, hogy a biztonságos, nyomon követhető termelés mindig megvalósuljon. A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. megfelel az európai uniós normáknak, valamint minden olyan követelménynek, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszer előállítást, felhasználást. A takarmány – gyártási, – környezeti folyamatok auditáltak és ezeket folyamatosan frissítik, korszerűsítik, megújítják. Céljaink közt szerepel, hogy partnereinknek, ne csupán csak beszállítója, hanem hosszú távú bizalmas szolgáltatója legyünk. A magyar takarmánypiacnak meghatározott szereplője vagyunk az általunk gyártott több, mint 1000 termékünkkel.

A Bonafarm Csoport hazánkban egyedülálló módon rendelkezik a K+F munka keretében a takarmányok kipróbálását biztosító teleppel, valamint a nagyüzemi termelésben lévő telepeken is tesztelhető a fejlesztési tevékenységek gyakorlati működése.

Takarmányozási, tartási, tenyésztési és állategészségügyi tanácsokkal támogatjuk partnereink munkáját. Tanácsaink piaci értéket közvetítenek.

A hagyományos és sikeres szakmai rendezvényeink, partnertalálkozóink, állatfajokhoz kötődő Roadshow-ink, kiadványaink a szakmai együttműködést és a közös gondolkodást tovább erősítik. A Bonafarm-Bábolna Takarmány a legjelentősebb mezőgazdasági kiállítások rendszeres szereplője.

Sikereink a közelmúltból

Magyar Brands Díj 2018.
“Kiváló Üzleti Márka”

Magyar Állattenyésztésért Termékdíj 2018.
“PigCare Malacmentő Program”   I. helyezés

Magyar Brands Díj 2017.
“Kiváló Üzleti Márka”

 

Magyar Állattenyésztésért Termékdíj 2017.
“GMO-mentes szarvasmarha takarmányozási program és termékek” I. helyezés

Magyar Brands Díj 2016.
“Kiváló Üzleti Márka”

Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2016.
“SOYZIN full fat szója alapú bendővédett fehérje- és zsírforással”   I. helyezés
“Platinum brojler és pulyka takarmánysorok”   III. helyezés

Notice: Undefined variable: powered_by in /data/babolnatakarmany.hu/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1266
Hírlevél
""
1
Névteljes név
Previous
Next