Üzletágunkról

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. pet food üzletága több évtizedes múltra tekint vissza. Termékeink között megtalálhatók mind a kutyák, mind a macskák részére gyártott száraz tápok.

Termékfejlesztésünk irányvonalát a hazai és nemzetközi trendek folyamatos tanulmányozása, valamint valós piaci igények és fogyasztói visszajelzések keltették életre és határozták meg.

A termékinnovációk három fő gerince a termékfejlesztés, a gyártás és a csomagolás.

Kutatás-fejlesztési tevékenységünk teljes mértékben fogyasztói elvárásokra szabott és a termékek tápértéke kiemelt fontossággal bír.

Termékeink csomagolása minőségében és megjelenésében is teljesen megújult, praktikusságukban és az elérhető kiszerelésekben is követve a fogyasztók igényeit.

Küldetésünk

Szeretettel-felelősséggel

Életünk egyik legmeghatározóbb élménye, a szeretet, amit adunk és kapunk. Kedvenceink családtagok, akik feltétel nélkül bíznak bennünk és számítanak ránk, ezért szeressük őket felelősséggel!

Küldetésünk olyan minőségi termékek kifejlesztése és előállítása, melyekkel teljessé tehetjük a házi kedvencek boldog, mindamellett egészséges és kiegyensúlyozott életét, a koruknak, méretüknek és aktivitási szintjüknek megfelelően.

Notice: Undefined variable: powered_by in /data/babolnatakarmany.hu/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1266
Hírlevél
""
1
Névteljes név
Previous
Next