Labor

A nagyigmándi vizsgálólaboratórium

A laboratóriumot az 1970-es években hozták létre a BCR (Bábolna-Richter-Cereol) üzem minőségellenőrzési feladatainak ellátására Nagyigmándon. A következő évtizedekben a Bábolna Zrt., majd a Bábolna Takarmányipari Kft. részeként működött, 1996 óta akkreditált laboratóriumként végzi tevékenységét.

Akkreditálási okirat

Akkreditálási okirat részletező

A laboratórium feladata korszerű és kiváló berendezésekkel és módszerekkel biztosítani „a termőföldtől az asztalig” szlogennek megfelelően a vizsgálatokat. Laboratóriumunk a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területén végez szolgáltató tevékenységet. Az MSZ EN ISO 17025:2018-as szabvány szerinti munkavégzést a sikeres akkreditációs felülvizsgálatok igazolják, továbbá jó eredménnyel veszünk részt szervezett nemzetközi körvizsgálatokon is. A laboratórium célja a vizsgálatok elvégzésén túl az eredmények értelmezésével, ill. szakértői tevékenységgel komplex szolgáltatás végzése a megrendelők részére.

A Bonafarm Mezőgazdaság rendelkezik Magyarország egyik legjobban felszerelt és műszerezett szolgáltató laboratóriumával. A laboratóriumi fejlesztések során a legkorszerűbb, automatizált rendszereket telepítettük, melyekkel nagyszámú, pontosan ellenőrzött mérést tudunk elvégezni.

Szakembereink több éves tapasztalata, folyamatos belföldi és külföldi továbbképzése, valamint európai színvonalú műszerparkunk garantálják megrendelőink számára a precíz, megbízható analitikai meghatározást. A mérések során birtokunkba került információkat az 2011. évi CXII. adatvédelmi törvény szerint kezeljük.

Laboratóriumi szolgáltatásainkat rövid határidővel vállaljuk. Vizsgálati spektrumunk rendkívül széles, a cég mottójának megfelelően vizsgált mintáink felölelik a szántóföldtől az ebédlőasztalig terjedő vertikumot.

Akkreditált vizsgálatainkon kívül kívánságra – nem akkreditált, de validált, esetleg egyedi – meghatározásokat is el tudunk végezni.

A vizsgálatokhoz szükséges megrendelőlapok a linkre kattintva letölthetők:

Mikrobiológiai vizsgálati megrendelő

Analitikai vizsgálati megrendelő

Laboratóriumunk három részlegén a következő vizsgálatok közül választhat.

Kérdés esetén a labor@btakarmany.bonafarm.hu e-mail címre várjuk megkeresését.

laboratórium
Hírlevél
""
1
Névteljes név
Previous
Next