Értékesítés

 Értékesítés

 

Cégünk több mint ezer alapterméke a teljes haszonállat takarmányipari palettát lefedi legyen szó panelekről, premixekről, koncentrátumokról vagy takarmány keverékekről.  Ezek listája és aktuális formulái viszont a vevői igényeknek megfelelően állandóan változnak.

A vevői igényeken túl saját kutatás-fejlesztői munkánk gyakorlati adaptálása, és a Bonafarm Csoport állattenyésztői ágazatainak tapasztalatai mind segítik termékeink fejlesztéseit a hatékony takarmányozás érdekében. Termékeink megvásárlásával hozzájut mindazon terméktámogatásokhoz, mely az Ön vagy partnerei hatékony állattenyésztésének versenyképességét növeli. Termékeink és szolgáltatásaink telepmérettől függetlenül elérhető bárki számára, legyen az egyedi vagy standardizált igény. Felkészült kollégáink segítik partnereinket a meglévő megoldások közötti választásban vagy a számukra legjobb út elérésében.

Kereskedelmi csatornáinkat a vevők földrajzi elhelyezkedésétől, telepi méretéből adódó vásárlási mennyiségektől, a termékek egyediségétől függően alakítottuk ki. Egyetlen cél vezérel bennünket: a partnereink kiszolgálása minél magasabb minőségben a megrendeléstől a termék támogatáson keresztül a tapasztalatok megosztásáig.

Nagyüzemi telepek

Kiemelt jelentőséggel bírnak a professzionális nagy állattartó telepek megfelelő kiszolgálása, hiszen működésükre a takarmány költségeken és takarmányozási problémák megoldási stratégiáin keresztül nagy befolyással vagyunk. Mindenkire egyedileg figyelünk, és a telepre adaptált technológiákkal dolgozunk – a genetikai megfeleléstől az egyedi beltartalmi igényeken át egészen a funkcionális élelmiszerek alapanyagainak előállításáig.

Tudjuk, hogy az állattenyésztés jövedelem termelő képessége viszonylag szűk, ezért partnereink nyereséges működését segítenünk kell. Figyelembe vesszük a számukra fontos naturális és financiális célokat, melyeket döntéseik során mérlegelni kívánnak. Mi a takarmányozásra összpontosítunk, éppen ezért olyan takarmányozási technológiákat javaslunk, ami a vevő telepén a legjobb. Képesek vagyunk összetett problémák megoldására. Termékeink fejlesztésénél figyelembe vesszük a nemzetközi kutatási eredményeket, de fejlesztéseink középpontjában mindig vevőink igényei állnak.

Az állattenyésztés adott földrajzi régióhoz kötött, de az élelmiszer ipar globalizálódott. Mivel az állattenyésztő ágazatok nem tudják magukat függetleníteni az élelmiszer ipar szabad piaci kitettségétől, ezért a versenyképesség csak a legjobb technológiákkal tartható fent, melyhez minden támogatást megadunk partnereinknek.

Márkaképviseleti hálózat

Bár a kisüzemi állattartás folyamatosan csökken, ennek üteme lassúbb, mint azt jósolták. A jelenleg működő márkaképviseleti hálózat alapjait 1998-ban raktuk le, és azóta is sikeresen működtetjük  viszonteladó partnereinkkel. Az általuk működtetett bolti és logisztikai hálózat a végfelhasználók igényeit sokkal hatékonyabban és nagyobb vevői elégedettséggel tudja kielégíteni. Jelenleg Magyarországon egyedülálló, mintegy 1500 eladói – felhasználói pontra tudjuk eljuttatni termékeinket. Ebben a szegmensben elsősorban kifejezetten kisüzemi termelésre specializált termékeket forgalmazunk, de megfelelő mennyiség esetén bármelyik termékünk elérhető. A kiszerelések, termékeink megjelenése a piaci igényeknek megfelelőek. Szakembereink értékes segítséget nyújtanak a megfelelő termékek kiválasztásában, azok termelési technológiába való beillesztésében, a kisüzemi szektorban is!

Export

Fejlődésünk egyik záloga, hogy piacainkat az export területen is növeljük. Legjelentősebb és legrégebbi export területünk Románia, ahol szervesen együttműködünk importőrünkkel a SC Bandrino Import-Export SRL-el.

A piacot az állattenyésztők szakmai és logisztikai igényeihez igazodva szegmentáltuk, és a vevők szempontjából a legjobb megoldást kiválasztva juttatjuk el termékeinket a felhasználókhoz. Export területen igazodva a vevők speciális igényeihez, a belfölditől eltérő kiszerelési mennyiségeket és termékeket is gyártunk és forgalmazunk. Horvátországban és Szlovákiában nagyobb méretű állattartó telepeken vagyunk jelen, közvetlen kiszolgálási rendszerrel. Szakmai támogatásunk a belföldi szolgáltatásokkal együtt export piacainkon is teljes körűen elérhető partnereink számára.