Termékdíjas a PigCare Malacmentő Program

Termékdíjas a PigCare Malacmentő Program

A hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési Napok hagyományos kísérőprogramja a kiállítók részére meghirdetett Magyar Állattenyésztésért és Növénytermesztésért Termékdíj pályázat.

A” Termékdíj Pályázat 2018″ díjkiosztó ünnepségét 2018. április 18-án tartották Hódmezővásárhelyen, ahol a nyerteseknek rangos elismeréseket adtak át.  A pályázatokat a bíráló bizottságok elnökei a nyilvánosság előtt mutatták be, növénytermesztés kategóriában: Prof. Dr. Birkás Márta – egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia doktora, Szent István Egyetem MKK Növénytermesztési Intézet Földműveléstani Tanszék professzora; állattenyésztés kategóriában: Dr. Wagenhoffer Zsombor Ph.D – a Magyar Állattenyésztők Szövetségének ügyvezető igazgatója méltatta a győztes pályamunkákat.

PigCare oklevél

A Magyar Állattenyésztési Termékdíjért 31 pályázat versengett,  a zsűri három kategóriában értékelte a beadott munkákat. A Bonafarm Mezőgazdaság tagvállalata, a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a PigCare Malacmentő Programmal I. helyezést ért el az Álltenyésztésért Termékdíj – legtöbb pályázattal bíró mezőnyében – takarmányozási kategóriában.

PigCare Malacmentő Programunkról ITT olvashat bővebben.