Folytatódik a sikersorozat: MagyarBrands és Superbrands díj a Bábolna Takarmánynak

Folytatódik a sikersorozat: MagyarBrands és Superbrands díj a Bábolna Takarmánynak

2021-ben tizenkettedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. Az önkéntes, független szakemberekből álló bizottság döntése alapján kerül kiosztásra az elismerés.
A program szakértői egy komplex mutatószámot hoznak létre az alábbi szempontok összegzéséből:

  • identitás
  • reputáció
  • márkaépítés
  • tradíció
  • megbízhatóság

A MagyarBrands program 2010. óta magyar vonatkozású, kiváló hazai márkákat díjaz, melyek célja, hogy a fogyasztók figyelmét a hazai márkákra irányítsa.
Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.
Méltán lehetünk tehát büszkék arra, hogy ismét – 6. alkalommal – elnyertük a MagyarBrands díjat. Újabb megerősítést kaptunk abban, hogy a Bábolna Takarmány hagyományokra épülő, innovatív szolgáltatásai, megbízható jelenléte a hazai takarmányozási piacon, valamint a fogyasztói hűséget is erősítő fejlesztései mind-mind minőség- és márkaerősítő hatásúak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2021-es évben cégünk a Business Superbrands védjegy használatát is elnyerte. A legeredményesebb üzleti márkákat díjazó Superbrands program Magyarországon 2004, a világ több, mint 90 országában 1995 óta van jelen.
A 20 tagú független szakértőkből álló bizottság döntését egy többlépcsős folyamat előzi meg, amely az alábbiakból tevődik össze:

  • Bisnode-adatbázis
  • BrandExellence kutatás I., II.
  • pénzügyi szűrés
  • zsüriszavazás

A kiválasztás elve a következő:
„Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”

2021-ben mintegy 500 fogyasztói és 500 üzleti márka szerepelt eredményesen a kiválasztási folyamat során és érdemelte ki a világ legjelentősebb márkaépítési rendszerének elismerését.

Cégünk életében fontos szerepet töltenek be ezek a díjak, hiszen a magas minőséget, a megbízhatóságot szimbolizálják.
Köszönjük a termékeinkbe vetett bizalmat, hiszen partnereink nélkül ezt az elismerést nem kaphattuk volna meg. Ezért továbbra is elsődleges feladatnak tekintjük, hogy üzemeinkből megbízható és biztonságos takarmányok kerüljenek az állattartó telepekre.

Lábszky Edina
Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

Hasonló bejegyzések