Találkozzunk az Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon!

Találkozzunk az Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon!

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági és állattenyésztési kiállítása, amely minden tavasszal kerül megrendezésre a Csongrád-Csanád vármegyei Hódmezővásárhelyen. Az esemény célja, hogy bemutassa a hazai mezőgazdaság legújabb eredményeit, technológiáit, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai kapcsolatok építésére és tapasztalatcserére.

A rendezvényen több száz kiállító, gyártó és szolgáltató mutatja be termékeit és szolgáltatásait, valamint bemutatják az új technológiákat, amelyek segítségével hatékonyabbá és eredményesebbé tehető az állattenyésztés.

Az eseményen számos szakmai előadás, bemutató és kerekasztal beszélgetés is helyet kap, amelyeken a szakemberek megoszthatják tapasztalataikat és megvitathatják az aktuális témákat, kérdéseket és problémákat.

A 30. jubileumi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon az állattenyésztés, az állategészségügy, a növénytermesztés, a halászat, a vadászat és a gépgyártás területén tevékenykedő cégek és szervezetek mutatkoznak be.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a megszokott helyen, a II. csarnok 222-es standján várja vendégeit.

30. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok térkép

A részletes program ITT érhető el.

Lábszky Edina
Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

 

Hasonló bejegyzések