Tojás Világnapi Konferencia

Tojás Világnapi Konferencia

A Nemzetközi Tojásszövetség először 1999-ben hirdette meg a Tojás Világnapját október második péntekjére. Ezen a napon, a tojás szerepének fontosságára hívják fel a figyelmet, hiszen fehérje, ásványi anyag és vitamin tartalma kiemelt jelentőségű.
A Tojás Világnapját több, mint 40 országban ünneplik világszerte és célja nem kevesebb, mint a tojás népszerűsítése a fogyasztók körében.
A 17. Tojás Világnapi Konferenciát október 12-én szervezi a Baromfi Termék Tanács és a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége. A rendezvény programjában számos szakmai téma szerepel, így napirenden lesznek az alternatív tojásrendszerek, az enzimek hatásmechanizmusa, a legújabb generációs rekombináns vakcinák, illetve a legfrissebb kutatási eredményekről is tájékoztatást kapnak a résztvevők.
A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. szakemberei évek óta részt vesznek az előadásokon, hiszen cégünk nagyon fontosnak tartja, hogy munkatársai naprakész információkkal rendelkezzenek az őket érintő iparágról.