Harmincadik alkalommal rendezik meg az Agromalim kiállítást

Harmincadik alkalommal rendezik meg az Agromalim kiállítást

Nyugat-Románia legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb mezőgazdasági  szakkiállításán a romániai székhelyű cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. – A kiállításon a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. is fogadja partnereit.

A kiállítást a több, mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban 30. alkalommal rendezik meg. A tavalyi évben 295 kiállító mutatkozott be, 17.895 látogató előtt, és ez a szám az idei évben előreláthatólag emelkedni fog. A  kiállítók 11 országot képviseltek: a legtöbben természetesen Romániából érkeztek, a második legnépesebb tábor a magyarországi cégeké volt, de jöttek osztrák, német, görög, olasz, holland, lengyel, cseh, bolgár és orosz kiállítók is.

A szakkiállítás az idei évben is színes tematikát ígér: Többek között megtalálhatók lesznek különböző élelmiszerek (húsipari-, sütőipari-, édesipari-, tejtermékek,  egyéb élelmiszerek, italok, élelmiszer adalékanyagok, bio élelmiszerek, gyógyhatású termékek), élelmiszeripar eszközei (feldolgozóipari gépek, vendéglátóipari gépek, hűtéstechnika, mérés- és vezérléstechnika, tisztítóberendezések, italgyártási technológia), mezőgazdasági termékek (vetőmagok, gabona, zöldség, gyümölcs, virág), állattenyésztési technológiák, – eszközök, -gépek, takarmányok, vitaminok, premixek, élőállatok, mezőgazdasági és kertészeti gépek, berendezések és alkatrészek, szolgáltatások, növényvédelem, műtrágyák, öntözéstechnika, munkavédelem, környezetvédelem, terménytárolók, szárítók, kenő- és üzemanyagok, csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák.

Konferenciákon, üzleti találkozón és különböző terepi bemutatókon vehet részt, ha ellátogat az AGROMALIM kiállításra.

Szeretettel várjuk az A pavilon 37-es standján!

Helyszín: Expo Arad, 310375 Arad

 Nyitva tartás:
szeptember 12. csütörtök: 11:00 – 18:00
szeptember 13. péntek: 10:00 – 18:00
szeptember 14. szombat: 10:00 – 18:00
szeptember 15. vasárnap: 10:00 – 16:00

 

 

Hasonló bejegyzések