„Törjünk együtt a csúcsra!” – Országos partnertalálkozó

„Törjünk együtt a csúcsra!” – Országos partnertalálkozó

„A Szakma Napja” címmel tartottuk hagyományos országos partnertalálkozónkat Sarlóson. A szakmáról, a partnerkapcsolatok elmélyítéséről, a közös munka „érzéséről” szólt a rendezvény, ahol a jövőről, terveinkről is beszámoltunk.

Meghívott vendégünk, Klein Dávid hegymászó a csúcs meghódításáról, a valóban „csúcs ez az érzés”-nek a hátteréről, a felkészülésről, a teljesítményről is mesélt, kihangsúlyozva, hogy minden jó teljesítmény mögött egy csapat van, akik ugyanúgy dolgoznak, tesznek a sikerért.

Szerintem a mászásnak nem az a lényege, hogy az életünk túlzott kockáztatásával felérjünk a csúcsra, hanem, hogy egy nehéz és szép célt teljesítsünk. Minden veszélyfaktort persze nem lehet kiiktatni, de arra törekszem, hogy minimalizáljam a tragédia és maximalizáljam a siker lehetőségét” – avatott be szemléletmódjába Klein Dávid.

Lengl Tamás ügyvezető beszélt az új termékekről, a márkaépítésről és a jelentős fejlesztésekről. Szó volt a rugalmas ügyintézést elősegítő újdonságokról, központi ügyfélszolgálatról, a járatértesítő sms küldéséről. Felhívta a figyelmet cégünk beruházásaira, jövőbeni újításaira, melyek mind a vevői elégedettség növelését célozzák.

Hasonló bejegyzések