Hatodszorra is MagyarBrands díj a Bábolna Takarmánynak

Hatodszorra is MagyarBrands díj a Bábolna Takarmánynak

2021-ben tizenkettedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. Az önkéntes, független szakemberekből álló bizottság döntése alapján került kiosztásra az elismerés, melyet 2022. március 24-én Harmath Krisztina marketingvezető vehetett át Budapesten.

MagyarBrands díj 2021
A program szakértői egy komplex mutatószámot hoznak létre az alábbi szempontok összegzéséből:

  • identitás
  • reputáció
  • márkaépítés
  • tradíció
  • megbízhatóság

A MagyarBrands program 2010. óta magyar vonatkozású, kiváló hazai márkákat díjaz, melyek célja, hogy a fogyasztók figyelmét a hazai márkákra irányítsa.
Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

Méltán lehetünk tehát büszkék arra, hogy ismét – 6. alkalommal – elnyertük a MagyarBrands díjat. Újabb megerősítést kaptunk abban, hogy a Bábolna Takarmány hagyományokra épülő, innovatív szolgáltatásai, megbízható jelenléte a hazai takarmányozási piacon, valamint a fogyasztói hűséget is erősítő fejlesztései mind-mind minőség- és márkaerősítő hatásúak.

Cégünk életében fontos szerepet töltenek be ezek a díjak, hiszen a magas minőséget, a megbízhatóságot szimbolizálják.
Köszönjük a termékeinkbe vetett bizalmat, hiszen partnereink nélkül ezt az elismerést nem kaphattuk volna meg. Ezért továbbra is elsődleges feladatnak tekintjük, hogy üzemeinkből megbízható és biztonságos takarmányok kerüljenek az állattartó telepekre.

Lábszky Edina
Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

Hasonló bejegyzések