Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

Ismét MagyarBrands díjas a Bábolna Takarmány

A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány idén is – immár harmadik alkalommal – elnyerte a MagyarBrands díjat, melyet kilencedszer ítéltek oda a legjobb hazai márkáknak.
A MagyarBrands program évek óta díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.
A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.
A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok több szempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történt, amit egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészített ki. A céget alapos megmérettetésnek vetette alá a Szakmai Bizottság, hiszen az elbírálás, kiválasztás szempontjai nagyon sokrétűek voltak.  Vizsgálták a cég identitását, márkaépítését, a megbízhatóságot, az általa képviselt tradíciókat, a gazdasági eredményességét.
„Öröm egy vállalat életében, amikor egyszerre kap pozitív visszacsatolást a munkájáról az ügyfeleitől és a márkaépítő szakma legjobbjaitól. Megtisztelő, s egyben megerősítő, hogy a Bábolna Takarmány immár harmadik alkalommal kiemelt szerephez jut hazánk legelismertebb márkái sorában. Azt gondolom, hogy a MagyarBrands-elismerés is méltán példázza azt, hogy jó úton haladunk, és a fogyasztók ismerik és elismerik a Bábolna Takarmány termékeit. Arra törekszünk, hogy cégünk a jövőben is ehhez méltóan folytassa tevékenységét.” – nyilatkozott Lengl Tamás ügyvezető igazgató.

Magyar Brands 2018