Újabb elismeréssel gazdagodott a Bábolna Takarmány

Újabb elismeréssel gazdagodott a Bábolna Takarmány

Újabb oklevél került a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. dicsőség falára, hiszen ebben az évben is sikeresen pályázott a MagyarBrands díjra. A Bábolna Takarmány csapata méltán lehet büszke, hiszen oklevelei között mostanra már kettő MagyarBrands díjat is magáénak tudhat.

A céget alapos megmérettetésnek vetette alá a Bizottság, hiszen az elbírálás, kiválasztás szempontjai nagyon sorétűek voltak. Vizsgálták a cég identitását, márkaépítését, a megbízhatóságot, az általa képviselt tradíciókat, gazdasági eredményességét. Mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az országhoz, értékeinkhez a márka? Milyen hírneve van a fogyasztók és a szakemberek körében, illetve hány éve van jelen a magyar piacon? Ilyen és ehhez hasonló szempontok alapján döntöttek úgy, hogy a Bábolna Takarmány Kiváló Üzleti Márka címet érdemel.

Lengl Tamás, a cég ügyvezetője a hagyományokat, a megbízhatóságot emeli ki, amikor arról beszél, hogy mit jelent a vállalat számára a díj:

  • A MagyarBrands díj elnyerése komoly elismerést jelent, hiszen pozitív visszaigazolás nem csak cégünk, hanem partnereink részére is.

Büszke vagyok kollégáimra, hogy 100 %-ban magyar vállalatként saját értékeink, hagyományaink megőrzése mellett egészséges termékeket állítunk elő. Fontosnak tartjuk, hogy termelésünk mindig nyomon követhető legyen, megfeleljen a termékekkel szemben támasztott olyan követelményeknek, mint megbízható, biztonságos.

Magyar Brands oklevél