Várjuk a Bjelovari Kiállításon!

Várjuk a Bjelovari Kiállításon!

A Nemzetközi Őszi Bjelovari Vásár a legnagyobb agráripari kiállítás Horvátországban. A huszonhat éves múltra visszatekintő rendezvényre az idei évben több,  mint 50 ezer látogatót várnak. Közel 500 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait Horvátország minden régiójából.
A kiállításon a látogatók képet kaphatnak az állattenyésztés és a gazdaság legújabb eredményeiről, az új technológiákról. A rendezvény kiemelkedő eseménye az Országos Állatállomány Show, amely a modern állattartás jelenlegi tendenciáit mutatja be, illetve felvonultatják a hagyományos horvát állatfajokat is, szarvasmarha, kecske, juh, sertés, ló, baromfi és méhek kategóriában.
Az idei évben a rendezvény részét képezi az Ötödik Elem kiállítás, mely a fűtés és a megújuló energiaforrás témakörére fókuszál.
Az Őszi Bjelovari Kiállításon – az eddigi évekhez hasonlóan – a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. is képviselteti magát. Cégünk szakemberei az érdeklődők részére bemutatják legújabb fejlesztésű takarmányainkat, valamint megismerhetik a Cremo borjútápszert és a Soyzin full fat szója alapú védett fehérje- és zsírforrás termékeinket is.
A szakmai kiállításokon, vásárokon való részvétel kiemelkedő jelentőségű a cégek életében, hiszen itt lehetőségük nyílik a személyes találkozókra, tapasztalatcserére, a versenytársak megismerésére és nem utolsósorban a cég hírnevének öregbítésére.

Találkozzunk 2018. szeptember 7. és 9. között
a 2-es pavilonban!

Helyszín: Bjelovarski-Sajam

Nyitva tartás:
szeptember 7. péntek: 09:00-18:00
szeptember 8. szombat: 09:00-18:00
szeptember 9. vasárnap: 09:00-18:00

 

Lábszky Edina
Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.