Válasszon Hazai Terméket!

Válasszon Hazai Terméket!

Bonafarm – Bábolna Takarmány Kft. alapítása óta őrzi hagyományait és töretlen sikerességét. Magyarország legnagyobb mezőgazdasági-élelmiszeripari integrációjának tagvállalataként elsődleges célunk, hogy a nagy múlttal rendelkező Bábolna Takarmány nevéhez méltó módon a hobbiállat takarmányozás területén is piacvezető szerephez jussunk.
A cégcsoport filozófiájából adódóan mindezt úgy kívánjuk elérni, hogy a vásárlóink bizalmát újra és újra elnyerve, igényeiket Magyarországon, magyar emberek munkájával és magyar alapanyagok felhasználásával elégítsük ki. 100%-ban magyar tulajdonú cég, 495 főt foglalkoztatunk Nagyigmándon, Újszászon, Dalmandon, Mohácson és Zalacsében lévő telephelyeinken.
Pet food üzletágunk termékválasztékát a vevői igények folyamatos figyelembe vétele hívta életre, mely a Kedvencek korától, fajtájától és erőnlététől függően kínál vevőinknek különböző típusú termékeket. Termékeink között megtalálhatók mind a kutyák, mind a macskák részére gyártott száraz tápok. A hobbiállattartók körében egyre nagyobb a kereslet a magasabb minőségű, prémium kategóriájú állateledelek iránt, ezt figyelembe véve száraztápjaink beltartalma és külső arculata megújult, igazodva a jelen kor piaci, vevői igényeihez.
Új márkatermékeink – az Authentic Silver és az Authentic Gold – gondosan válogatott minőségi alapanyagokból készült egyedi receptúráinak köszönhetően optimális arányban tartalmazzák azokat a létfontosságú anyagokat, mely garantálja a házi kedvencek kiegyensúlyozott táplálását, immunrendszerének egészséges működését, valamint az optimális testsúly megtartását.

Az üzletág által végzett piackutatások egyértelművé tették, hogy a hazai fogyasztók egyre tudatosabban keresik és választják a magyar eredetű árut. A fogyasztói igényekre való gyors reagálásnak köszönhetően a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Authentic terméksora idén augusztus óta viseli a Magyar Termék Nonprofit Kft. Hazai Termék védjegy tanúsítását

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóinknak olyan terméket biztosítsunk, amellyel teljes értékű eledelt tudnak nyújtani Kedvenceinek.

Hasonló bejegyzések